Aktuality

9. apríla 2024

Deň zdravia v našej nemocnici

Srdečne Vás pozývame na Deň zdravia v našej nemocnici, ktorý sa bude konať dňa 17.4.2024 (streda) od 9:00 - 12:00hod vo vestibule polikliniky.

Čítať viac
30. marca 2024

Deň lekárov

„Milé kolegyne a kolegovia, lekárky a lekári,ďakujem Vám za Vašu prácu, ktorou denne pomáhate našim pacientom napriek všetkým prekážkam, ktoré sa pri tejto neľahkej profesii a v tejto náročnej dobe vyskytujú.Napriek všetkému Vám srdce a zodpovednosť káže pomáhať, zachraňovať a liečiť všetkých v núdzi.Venujete svoj čas nielen pacientom a pomoci kolegom, ale aj neustálemu a nekončiacemu vzdelávaniu.V...

Čítať viac
19. marca 2024

Investícia za 380-tisíc obnovila Oddelenie centrálnej sterilizácie

V auguste 2023 sme zahájili komplexnú rekonštrukciu Oddelenia centrálnej sterilizácie (OCS). Trvala takmer pol roka, stála 225-tisíc eur.

Čítať viac
28. februára 2024

NÁVŠTEVY OPÄŤ V ŠTANDARDNOM REŽIME

Na základe rozhodnutia vedenia nemocnice sa od stredy 28.2. ruší zákaz návštev.
Návštevy budú povolené v bežnom režime

Čítať viac
15. januára 2024

Mamografia má novinku, najmodernejší skríningový prístroj

Neustály pokrok a modernizácia sú kľúčovým elementom práce v Nemocnici Malacky. Aj preto sme v piatok 12. 1. 2024 slávnostne predstavili novinku na rádiologickom oddelení, ktorou je digitálny mamografický prístroj Hologic – Selenia Dimensions.

Čítať viac
15. januára 2024

Poďakovanie za 49 rokov

Kytičkou a veľkým poďakovaním sme sa rozlúčili s vedúcou sestrou geriatrického oddelenia, pani Jozefínou „Jojkou“ Bencovou.

Čítať viac
21. novembra 2023

Skvalitnenie poskytovania zdravotnej starostlivosti v regióne Malacky

Mestské zastupiteľstvo v Malackách na svojom zasadnutí schválilo poskytnutie mimoriadnej dotácie pre spoločnosť Nemocničná, a.s.

Čítať viac
23. októbra 2023

Oddelenie Anestéziológie a intenzívnej medicíny Nemocničná a.s. v Malackách

ďakuje firme Pracovné odevy a pomôcky Kasta plus, s.r.o. v Malackách, pani Kataríne Bednárovej za sponzorský dar vo forme viac ako päťdesiat balení tvárových rúšok a respirátorov.

Čítať viac
15. augusta 2022

Opatrenia na skrátenie času reakcie pri náraste ochorenia COVID-19 v Nemocnici Malacky

Cieľom projektu je zabezpečenie materiálno technického vybavenia, techniky a zásob pre zabezpečenie adekvátnej liečby pacientov s ochorením alebo podozrením na ochorenie COVID-19.

Čítať viac
16. mája 2023

ĎAKUJEME NAŠIM KOLEGOM ZA VEĽKÉ NASADENIE

Naša úprimná vďaka patrí všetkým lekárom, sestrám a zdravotníckym pracovníkom, ktorí sa včera podieľali na poskytovaní zdravotnej starostlivosti zraneným z tragickej nehody na diaľnici D2.  Ich včerajšia rýchla reakcia opäť ukázala, že charakteristickým znakom všetkých zdravotníckych pracovníkov je stopercentné nasadenie, obetavosť a vytrvalosť.
Ihneď po kontaktovaní operačným strediskom ZZS...

Čítať viac
12. mája 2023

Zmena opatrení od 15.5.2023

S účinnosťou od 15. mája 2023 končí povinné respirátorov v zariadení sociálnej starostlivosti a zariadení poskytovateľov zdravotnej starostlivosti.

Čítať viac
27. marca 2023

Nemocnica Malacky obhájila štatút skríningového mamografického pracoviska

Nemocnica Malacky aj naďalej prináša svojim pacientkam kvalitné a  vysoko odborné služby v oblasti prevencie rakoviny prsníka. Už po tretíkrát sme obhájili štatút skríningového mamografického pracoviska, z čoho máme nesmiernu radosť. Audit vykonala komisia Ministerstva zdravotníctva SR pre skríning rakoviny prsníka.

Čítať viac
‹ predchádzajúce  01 02 03 04 05    nasledujúce ›

Vážení návštevníci,
od pondelka 5.10. bude otvorený len jeden vstup do nemocnice a to cez triediaci stan, kde budeme každému návštevníkovi merať teplotu. Ostatné vchody do budovy budú zatvorené s výnimkou pohotovosti. Tento vchod bude slúžiť výlučne len pre urgentné prípady.

Ďakujeme za pochopenie.
Tím nemocnice Malacky.

Zatvoriť