Zdravotníkov v Nemocnici Malacky potešil dar v podobe ochranných plášťov

Spotreba ochranných pomôcok v Nemocnici Malacky je v súčasnej nepriaznivej epidemiologickej situácii mimoriadne vysoká. Aj z tohto dôvodu náš zdravotnícky tím vrelo privítal dar od pani Anny Hlavenkovej a jej pracovníčok z chránenej dielne „Šitie pracovných odevov, bytových doplnkov a konfekcie“ v Malackách. Tá oddeleniu anestéziológie a intenzívnej medicíny venovala až 900 jednorazových ochranných plášťov, ktoré sú v čase šíriacej sa nákazy veľmi žiadané.

Práca v nemocnici je v tomto období obzvlášť náročná. Personál sa musí dôsledne chrániť počas starostlivosti o pacientov aj pri úkonoch, kedy by to za normálnych okolností nebolo potrebné. Darovanie ochranných plášťov sme preto radi prijali.

Chránenej dielni patrí naša srdečná vďaka. Pripájame k nej želanie radostných vianočných sviatkov v podobe rodinnej pohody a najmä veľa zdravia, od ktorého sa odvíja všetko ostatné.  

Vedúca sestra OAIM Nemocnice Malacky Mgr. Jaroslava Hudečková  

    

 

 

 

Vážení návštevníci,
od pondelka 5.10. bude otvorený len jeden vstup do nemocnice a to cez triediaci stan, kde budeme každému návštevníkovi merať teplotu. Ostatné vchody do budovy budú zatvorené s výnimkou pohotovosti. Tento vchod bude slúžiť výlučne len pre urgentné prípady.

Ďakujeme za pochopenie.
Tím nemocnice Malacky.

Zatvoriť